Workshops

Yogafestival Terschelling 2019

Thema verbinding: verbinding met elkaar, rust in het Aerial doek, overgave en spanning geven aan het doek. Zwieren en zwaaien. Plezier maken.

28, 29 en 30 juni, Terschelling

Healty Fest 2019

Aerial yogalessen geven o.a. een basic yogales met kracht opbouw en flexibiliteit tot totale ontspanning, overgave en vertragen tijdens de Aerial Restorative lessen.

21, 22 en 23 juni 2019, Eemhof

Verdiepingsmodule Aerial yoga kids Training

Meld je nu aan vol is vol!

Yogi-Flower mag deze fijne training geven voor Aerial Yoga Nederland. Ben je al een Aerial yogadocent lijkt het jou leuk om kinderen spelenderwijs te leren om in de doeken te hangen, zwaaien, zwieren, ondersteboven te hangen, zelfvertrouwen mee te geven  in hun eigen kunnen en vooral veel plezier?

Meld je dan aan via info@aerial-yoga.nl  of paola@yogi-flower.nl
28 en 29 September 2019, 11:00 – 18:00. Sint-Job-in-’t-Goor België

Kinderyoga kamp de yogatuin 2019

Thema jezelf en uniek zijn je eigen superkracht ontdekken. Aerial kids yoga tijdens het yogakamp. Concentratie, spelenderwijs kracht en zelfvertrouwen opbouwen.

18 en 24 juli 2019, Amsterdam Kalfjeslaan

Workshops scholen

Wil je als school kinderyoga aanbieden als naschoolse activiteit of tijdens de koningsspelen of buitenspeeldag? Neem dan hier contact met mij op en kijk voor de mogelijkheden. paola@yogi-flower.nl Hier een kleine impressie.

Yogacursus met essentiële oliën – Vernieuw

“In order to carry a positive action we must develop here a positive vision.

Dalai Lama

Tijdens deze workshop wordt er gewerkt met ontgiftende mindful restorative yoga en yin yoga houdingen die goed zijn voor de nieren/lever en onze meridianen energiebanen. De heupen is het gebied waar we ons op gaan richten. Door stress houden we daar vaak spanning vast. Door zachte yoga oefeningen en essentiële oliën gaan we de heupen openen en eventuele blokkades losmaken. Door twist houdingen krijgt het lichaam de kans om afvalstoffen af te voeren te vernieuwen en op te bouwen. We blijven langer in houdingen om het lichaam de kans te geven om te ontspannen en los te laten.De essentiële oliën helpt om het lichaam dieper te ontspannen, zorgt ervoor dat de giftige stoffen die in het lichaam zijn opgeslagen vrijkomen en uit het lichaam verdwijnen. Wil jij jezelf vernieuwen en je lichaam ontgiften? Kom dan naar deze ontspannende workshop.

Nieuwe data binnenkort bekend.
Kosten € 25,- euro p.p., incl. thee en een heerlijke lichte versnapering.
Groepsomvang min 4 personen max. 10 personen
Docent Paola Koekoek-Garau van Yogi-Flower

Yogacursus met essentiële oliën – Reis door de Chakra’s

“Chakra yoga geeft je een goede basis, het is een reis naar zelfonderzoek, zelfvertrouwen en zelfrealisatie!”

Tijdens deze cursus is er aandacht voor bewustwording van de Chakra’s en energie centra.In mijn 2 daagse cursus neem ik je mee op een reis vol avontuur, waarin je kennis maakt met jouw zeven hoofdchakra’s. Een aantal trefwoorden die hierbij horen zijn: aarden, plezier, ontspanning, voelen, kracht en doelgerichtheid ervaren, hart openen liefde voelen voor jezelf en anderen.Er wordt tijdens de workshop de nadruk gelegd op het voelen en ervaren van de chakra’s. Door de oefeningen zoals yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen worden eventuele blokkades opgeheven, zodat er een betere doorstroming ontstaat van de energie, of ook wel “Prana” genoemd je levensenergie. De chakra’s worden tijdens de yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen gereguleerd en in evenwicht gebracht. Chakra yoga geeft je een goede basis, het is een reis naar zelfonderzoek, zelfvertrouwen en zelfrealisatie! De cursus is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je ervaring met yoga en de chakra’s.

Nieuwe data’s binnenkort bekend.
Kosten € 50,- euro p.p., incl. thee en een heerlijke lichte versnapering die gericht is op een van de Chakra’s
Groepsomvang min 4 personen max. 10 personen
Docent Paola Koekoek-Garau van Yogi-Flower

Yogaworkshop met essentiële oliën – Open je hart

“When the power of love overcomes the love of power the world will know peace.”

Jimi Hendrix

Tijdens deze workshop gebruiken we essentiële oliën om eventuele emotionele ontlading te helpen, te verdiepen en meer verbinding te maken met je hart.We gaan we ons richten op verbinding maken met je hart, vertrouwen op jezelf en anderen, liefde voelen voor jezelf en anderen. Het element “Vuur” staat centraal en deze staat in verbinding met je hart, dunne darm.Er wordt tijdens de workshop de nadruk gelegd op het voelen en contact maken met je hart door meditatie die je een rustige geest geeft. Active Hatha yoga met hart openers en zonnegroeten, zodat er een betere doorstroming ontstaat van energie de ” Prana” levensenergie. Je hart gaat sneller kloppen wordt geactiveerd en het hart wordt daardoor meer geopend. Daarna sluiten we de workshop af met mindful restorative yoga, deze rustige ontspannende vorm van yoga gaan we ons richten op ademhaling, adem is de brug tussen lichaam en geest en geeft meer evenwicht. Adem uit en laat los. Achteroverbuigingen openen je hart. Het kan kwetsbaar voelen. Durf jij je hart te openen?

Nieuwe data binnenkort bekend.
Kosten € 25,- euro p.p., incl. thee en een heerlijke versnapering
Groepsomvang min 4 personen max. 10 personen
Docent Paola Koekoek-Garau van Yogi-Flower

YogacursusAyurveda & Yoga

Wil je meer weten over deze natuurlijke geneeswijze uit India?

Ayurveda is een eeuwenoude filosofie, die gebaseerd is op gedegen kennis van oeroude wijsheden over het menselijk lichaam, de geest en de ziel. De term Ayurveda komt uit het Sanskriet. Ayur betekent “leven of lang leven” en Veda betekent “kennis of wijsheid” Tijdens deze 2 daagse cursus gaan we in op onze geboorte constitutie. Vata, Pitta en Kapha zo worden deze biokrachten dosha’s genoemd. We gaan je ayurvedische constitutie vaststellen doormiddel van een vragenlijst. Mocht er een dosha teveel zijn toegenomen gaan we kijken hoe je deze weer in balans kunt brengen met yoga, voeding en leefritme. Welke vorm yoga hoort bij jou dosha? Welke voeding kun je beter wel of niet eten. Hoe laat zou je naar bed moeten gaan en opstaan? De vijf elementen, Ayurveda stelt dat alles in het universum bestaat uit energie. Deze energie heeft vijf verschijningsvormen die ten grondslag liggen aan vijf elementen te weten: ether, vuur, aarde, lucht en water. Er is een constante wisselwerking tussen de mens en het universum. De elementen staan voor de vijf basisenergieën waarmee we in ons dagelijks leven te maken krijgen op lichamelijk geestelijk en emotioneel vlak.

Nieuwe data’ s binnenkort bekend
Kosten € 50,- euro , incl. thee en een heerlijke lichte versnapering die gericht is op een van de ayurvedische constituties.
Groepsomvang min 4 personen max. 10 personen
Docent Paola Koekoek-Garau van Yogi-Flower