Inschrijfformulier


Aerial YogaAerial Yoga ProeflesAerial Yoga 4 t/m 12 jaarAerial Yoga 4 t/m 12 jaar ProeflesAerial Restorative YogaHatha Flow YogaMindful Restorative Yoga

———————————

Algemene Voorwaarden
Deelname aan de yogalessen betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden.

Aanmelden
Je kan je aanmelden via het inschrijfformulier (boven). De lessen gaan alleen door bij voldoende aanmelding. Indien er te weinig aanmeldingen zijn kom je op een wachtlijst te staan en krijg je bericht zodra de lessen van start gaan. Dit geldt ook als de groepen vol blijken te zitten.

Yogi-Flower kan de cursist weigeren voor deelname van de lessen. Dit kan zijn op basis van o.a. de veiligheid/verstoring van de groep of het ontbreken van voldoende kennis over de achtergrond van de cursist. Dit gebeurt altijd in goed overleg. Yogi-Flower is niet aansprakelijk voor de gezondheid en welzijn van de cursist. Yogi-Flower kan niet aansprakelijk worden gesteld door blessures van de cursist die ontstaan zijn door niet juist opvolgen van de instructies van de docent. Yogi-Flower gaat ervan uit dat de docent ten alle tijde op de hoogte wordt gehouden van belangrijke ontwikkelingen in de gezondheid en het welzijn van de cursist als dit invloed kan hebben op de lessen/workshops.

Yogi-Flower behoudt het recht een les niet door te laten gaan bij minder dan 3 cursisten. Je krijgt hiervan tot een uur voor aanvang van de les bericht. Er wordt dan naar een passende oplossing gezocht.

Betalingen
Betaling geschiedt bij start van de lessen of workshops, door overmaking op bankrekening IBAN NL37 TRIO 0198068522 t.n.v. Yogi-Flower te Almere of contant betalen voor aanvang van de les.

Het cursusgeld staat vermeld op de website. Een proefles kost € 10,- en wordt verrekend met het eerste lesgeld bij aanmelding. Mits de aanmelding binnen 2 weken is.

Afmelden bij ziekte of andere afwezigheid
Als de cursist een les mist of niet aanwezig kan zijn, dan dient de cursist dit een dag (24 uur) voor aanvang telefonisch of per e-mail door te geven. Je verliest dan niet het recht om de les in te halen. Daarentegen, zeg je de les minder dan 24 uur van te voren af dan vervalt het recht om de les in te mogen halen. De les kan binnen 3 maanden worden ingehaald. Er kan ook iemand anders in de plaats van de cursist komen. Indien de cursist een langere periode afwezig blijft wordt er naar een passende oplossing gezocht. Als de cursist niet bij een workshop aanwezig kan zijn moet dit een week van te voren worden aangegeven. Is dit niet het geval dan dient de cursist de helft van het verschuldigde bedrag van de workshop alsnog te betalen.

Op erkende feestdagen zijn er geen yogalessen. De yogalessen hebben een opzegtermijn van een maand. Deze moet schriftelijk kenbaar worden gemaakt.

Wil je eraan denken dat je prettig zittende kleding aan hebt waar je makkelijk in kan bewegen. Op een volle maag aan een yogales te beginnen is niet prettig, dus zorg ervoor dat je ruim van te voren gegeten hebt.

Vragen en/ of opmerkingen
Mocht er na deze algemene voorwaarden nog vragen zijn dan verneemt Yogi-Flower dit graag via de email info@yogi-flower.nl of via telefoonnummer 06 – 18 47 47 07